реклама Делікат

У Черкасах уже у цьому році “Воля” надаватиме послугу цифрового телебачення. Тим часом, компанія має намір до кінця першого кварталу 2011 року запровадити цю послугу також у Запоріжжі, Сумах, Рівному і Донецьку.

Про це на зустрічі з журналістами 10 листопада повідомила керівник відділу PR «Волі» Аліна Сігда, передає сайт “Телекритика”.

За її словами найближчим до старту “цифри” є місто Черкаси, де вже повністю готова мережа. Там послугу цифрового телебачення можуть розпочати надавати ще у 2010 році. Що ж до Донецька, про намір “оцифрувати” який компанія заявляла ще в березні 2010 року, то строки запуску трохи зсунулися у зв'язку зі станом готовності мережі, однак абоненти в цьому місті почнуть отримувати нову послугу не пізніше першого кварталу 2011 року.

Нагадаємо, що зараз «Воля» надає послугу цифрового телебачення в семи містах: Києві, Харкові, Львові, Полтаві, Вінниці, Севастополі та Сімферополі. При цьому в Києві компанія вже повністю вимкнула аналогове телебачення. У Львові поетапно вимикати аналоговий сигнал «Воля» почала 1 березня 2010 року.

Загалом компанія «Воля» представлена в 19-ти містах: Алчевську, Вінниці, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Кіровограді, Краматорську, Кривому Розі, Львові, Полтаві, Рівному, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100