реклама Делікат

Тетяна Єщенко: Черкаські політики не готові до відкритості своїх переговорів

Тетяна Єщенко: Черкаські політики не готові до відкритості своїх переговорів

Черкаські політики нині так заклопотані переговорами про можливі варіанти коаліцій у міській раді, що не поспішають давати журналістам будь-які коментарі з цього приводу. Про це під час прес-конференції повідомила директорка експертного центру Cherkassy News.TV Тетяна Єщенко.

За її словами, на прес-конференцію були запрошені Микола Булатецький, Сергій Отрешко, Марина Волошенко та Ольга Швець. Проте прийшов лише один спікер — виконавчий директор дослідницького центру “Енігма” Володимир Присяжнюк.

- Якщо політики зараз не роблять заяви перед журналістами, це означає, що вони хочуть це робити тільки тоді, коли їм це вигідно. А коли мова йде про оприлюднення жорсткого переговорного процесу, про викриття нюансів, які супроводжують цей процес, то, на жаль, наші політичні діячі не готові спілкуватися із журналістами в такому форматі — віч-на-віч, питання-відповідь, і демонструвати, на що вони готові заради формування більшості. Єдиним із названих діячів, який погодився виступити перед пресою із заявою та висловити свої міркування, виявився Сергій Отрешко. Але на 12 годину сьогодні в них раптово була призначена нарада, яка стосувалася або переговорного процесу, або якихось інших нюансів, - сказала Тетяна Єщенко.

Вона також зазначила, що категорично відмовився спілкуватися із журналістами Микола Булатецький.

- Можливо, я перебільшую, але складається враження, що фактично радісний переможець цих виборів — Микола Булатецький, із яким ми спілкувалися у прямому ефірі буквально після закриття виборчих дільниць, зараз усвідомлює, що він самостійно не зможе контролювати всю фракцію “Батьківщини”. Бо це люди, в яких є окремі думки, окреме ставлення до виборчого процесу. Частина бачить один варіант коаліції, частина — інший. І відверто кажучи, його категорична відмова прийти і виступити перед журналістами, напевно, була зумовлена тим, що він усвідомлює цю реальність, - висловила здогад Єщенко.

Підсумовуючи, вона висловила сподівання, що врешті черкаські політики таки “дозріють” до того, щоб зробити відповідні заяви.

- Ми з усіма політиками зберігаємо добрі стосунки, і сподіваюсь, що впродовж коаліційного процесу у них нарешті викристалізується бачення, яке вони зможуть озвучувати перед засобами масової інформації, - сказала Тетяна Єщенко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 sladmaks 12.11.2010 09:07
Булатецкий сам себя переиграл. Так захотелось стать первым заместителем, что прямо в эфире полюбил Одарича. А выяснилось, что не все в БЮТе продажные, и теперь придётся быть в оппозиции...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100