реклама

реклама

Для школярів пролунав останній дзвінок. Попереду — канікули. І хоча цьогоріч вони не будуть такими радісними, як зазвичай, дотримання правил безпечної поведінки ніхто не відміняв.

286666718_1367733733712156_8218998032616217085_n

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

Поліцейський офіцер громади Уманського районного управління поліції Олександр Скалій та дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності №3 міста Христинівки Юлія Зубко провели онлайн-заняття з учнями старших класів опорного закладу освіти "Верхняцький ліцей" та Верхняцькій загальноосвітній школі І-III ступенів.

Розповіли їм, що можна робити, а що — ні під час відпочинку. Нагадали про кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх, негативний вплив алкоголю, тютюнових виробів та наркотичних засобів. А також, як безпечно проводити дозвілля та не потрапити у складні ситуації.

Поліцейські нагадали основні правила дорожнього руху. Зокрема, як треба їздити на самокатах і велосипедах, в громадському транспорті, необхідності використання в темний час доби сітловідбивальних елементів та неприпустимість використання навушників під час переходу проїжджої частини.

Окрім того, правоохоронці розповіли школярам правила поведінки під час воєнного стану: як діяти коли лунає тривога, що таке комендантський час, як поводитися з підозрілими предметами та особами.

Охоронці порядку нагадали дітям номера екстрених служб та куди звертатися по допомогу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100