реклама

реклама

Христинівським відділом Уманської окружної прокуратури в ході проведеної перевірки стану дотримання законодавства при конвоюванні затриманих і взятих під варту осіб, встановлено що посадовими особами відділу поліцейської діяльності №3 Уманського РУП ГУНП в Черкаській області допускаються грубі порушення вимог Конституції України, Закону України «Про Національну поліцію» та «Інструкції з організації конвоювання затриманих і взятих під варту осіб в органах внутрішніх справ України».

Прокуратура

Про це повідомляє пресслужба Уманської окружної прокуратури.

За результатами перевірки, на підставі ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» окружною прокуратурою на адресу керівництва Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області внесено документ прокурорського реагування — Вказівку щодо проведення службової перевірки за вказаним фактом  та притягнення винних до відповідальності.

За результатами розгляду вказівки, доводи прокуратури знайшли своє підтвердження, у зв’язку з чим до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 керівника відділу поліцейської діяльності №3 Уманського РУП ГУНП в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Скептик 23.06.2022 12:46
Шалена робота прокуратури!
Йде війна, а поліцейський мабуть кому не поставив у якомусь документі. І могли все пройти непоміченим, але наша доблесна прокуратура не дрімає! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100