реклама

реклама

«Черкаські тероборонівці забезпечені засобами тактичної медицини на 110 відсотків»- стверджує начальник медичної служби бригади.

Це засоби першої долікарської допомоги, яку мають надати бійці самі собі на полі бою або отримати від бойового медика.

Основними джерелами забезпечення є Міністерство оборони та волонтери з США та Німеччини. Значну частину медзасобів для бригади надали Обласна військова адміністрація та місцеві волонтери.

291049623_137309278944943_5736299738887182259_n

Начмед бригади запевняє, що в цьому плані укомплектовані непогано.

«Засоби обліковуються, використовуються за призначенням. Нові надходять та стають на облік», - говорить керівник медслужби.

«Наприклад тренувальні турнікети. Наші бійці постійно проходять навчання із надання першої допомоги. Для занять ми використовуємо тренувальні турнікети, які ідентичні тим, які є в кожного бійця в індивідуальній аптечці»,- додає лікар.

Безумовно, потреби є. Черкаській теробороні необхідні лікувальні препарати та транспорт для перевезення поранених і медичного вантажу

Про це йдеться в повідомленні 118 окремої бригади територіальної оборони

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 місцевий 30.06.2022 08:18
Слава Україні! Допомога армії в нинішній час дуже необхідна і беззаперечна! В той же час наша доблесна правоохоронна система не дуже цьому сприяє, особливо в наказуванні порушників ПДР. Піймався в водінні автомобіля в нетверезому стані - пару днів і автомобіль ПОВИНЕН бути вилучений і переданий для оборони. Декілька таких дій і наступні порушники задумаються, чи сідати в алкогольному стані за кермо. Можливо це і жорстко, але в даний час іншого виходу немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100