реклама

реклама

«Український реконструкційний фонд» хоче допомогти Черкасам із облаштуванням житла для вимушених переселенців. Про це йшлося під час зустрічі із міським головою Анатолієм Бондаренком та його заступником Віктором Беззубенком. Її підсумком стало підписання Меморандуму про співробітництво та взаємодію.

3-1_10

Місія фонду полягає у сприянні відновленню української інфраструктури, яка постраждала внаслідок військових дій з боку російської федерації, та наданні адресної гуманітарної допомоги цивільному населенню. Для цього команда благодійної організації залучатиме міжнародних донорів.

Під час зустрічі в Черкасах обговорили варіанти кількох будівель, які можна переобладнати під прихисток для переселенців.

За словами представника «Українського реконструкційного фонду» Віктора Лещинського, благодійна організація візьме на себе фінансування обстеження цих приміщень, проектних та будівельних робіт.

– Продовжуємо шукати різні можливості для облаштування житла українцям, які через війну та російські обстріли втратили рідні домівки та переїхали до Черкас. Це масштабна проблема, вирішення якої потребує часу та ресурсів, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Сподіваюся, що попереду в нас результативна співпраця та успішні проекти. Разом ми сильніші та непереможні.

За офіційними даними, в Черкасах прийняли понад 23 тисячі вимушених переселенців із Чернігівської, Харківської, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Херсонської, Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляє ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100