реклама

реклама

Петиція про недопущення звільнення 90 працівників Черкаської дитячої міської лікарні достроково набрала необхідну кількість голосів. Тож тепер її мають розглядати на сесії Черкаської міської ради, пише ВІККА


Нагадаємо, що працівники Черкаської дитячої лікарні зареєстрували петицію, де просили унеможливити їхнє звільнення. Напередодні кожному із працівнику видали наказ про ймовірне звільнення через два місяці.

«Просимо міську владу та населення міста запобігти безпідставному скороченню медичних працівників, які щодня піклуються про здоров’я наших діток», – говориться в петиції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #6 Елена 20.07.2022 21:21
Якщо достатньо інших лікарень і вони зможуть прийняти в разі чого, то не бачу особливої проблеми. В інших лікарнях є вакансії, можно прийти працювати. В останній час взагалі тенденції звільняти пенсіонерів, передпенсійного віку переводити на 2/3 ставки до кінця року, а потім на пенсію. У дочки також скорочення, не вистачає коштів і немає можливості возити товар як раніше, так що всім зараз не легко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Економіст 19.07.2022 23:03
Цитую Зінченко:
без медичного страхування медицина України стрімко скачується у прірву.....

Національна служба здоров‘я України — це і є фактично аналог страхової медицини . Платимо податки в бюджет держави і отримуємо медичні послуги, за які кошти повертає НСЗУ. « Гроші ходять за пацієнтом».
А от «скачуються» не всі, бездарні управлінці закладів завжди знаходять причину негараздів, а страдають колективи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Яків Миколайович 19.07.2022 20:05
Так, зараз літо+війна. Дітей в місті обмаль - хто по селах, хто за кордоном... Давайте скоротимо лікарів? А як, не доведи Господи, ПРИЛЕТИТТЬ? Чинуші з дутапетами своїх вилупків прилаштують, а НАШИХ дітей - рятувати не треба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Зінченко 19.07.2022 19:14
без медичного страхування медицина України стрімко скачується у прірву.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Анна 19.07.2022 15:42
Зарядили в последнее время всех увольнять, пенсионеров поувольняли, всех кого можно было сократили, нагрузку на оставшихся. Теперь и за медиков взялись. Но тут ещё и посмотреть нужно, если они действительно работают, люди к ним идут и лечатся то зачем увольнять. А если как в некоторых отделениях на двух больных 10 медсестер, причем их не дозовешься, все чаи гоняют то другое дело. Пусть нагрузку посмотрят, может переведут туда где медиков сильно не хватает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Сидоров. 19.07.2022 15:18
Чому ж безпідставно. Якщо лікарня самостійно не заробляє достатньо коштів для свого утримання, то тоді вона повинна отримувати кошти з бюджету. Тобто вона збиткова. Забезпечуючи себе коштами своєю роботою , ніхто би її не чіпав.
Це моя така думка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100