реклама

реклама

У суботу, 6 серпня, о 13:00 на центральній площі міста перед Будинком рад сміляни провели в останню путь Нікіту Жевнова. Воїну, захиснику України, молодшому сержанту Нікіті Жевнову було всього 21 рік.

Про це повідомляє: Сміла.City.

67

Молодший сержант, заступник командира бойової машини — навідник-оператор окремої механізованої бригади ім. Лицарів зимогово походу Нікіта Жернов загинув 4 серпня під селищем Степова Долина на Миколаївщині.

6 липня у Смілі 21-річного Нікіту з почестями провели в останню путь. Попрощатися із Героєм прийшли представники міської влади та Черкаської РВА, працівники міськради та виконкому, військові, громада міста, сім’я, родичі, друзі та знайомі загиблого.

Тіло Героя на площу занесли військові під траурну музику та приспущений державний прапор. Загиблого вшанували хвилиною мовчання. Перед присутніми виступив представник від Черкаської РВА Микола Турик, перший заступник міського голови Олександр Лисенко.

Військовий капелан, настоятель храму Різдва Святого Івана Хрестителя Михайло Шевчук та настоятель храму мучениці Євгенії, отець Богдан Степчук відслужили панахиду та помолилися за упокій душі Героя. В останню путь Нікіту Жевнова сміляни провели на колінах під траурну музику.

Нагадаємо, що 20 липня у с. Будки попрощалися з 24-річним Сергієм Омельченком, який загинув захищаючи Україну. Сергій Омельченко — випускник Смілянського технологічного коледжу. Поховали Героя на кладовищі мікрорайону Загребля.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100