реклама

реклама

Канівським відділом Смілянської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо  жителя м. Канева, який обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні та збуті вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства місцевий житель зберігав у підвалі власного будинку знайдений на пустирі бойовий припас - корпус бойової наступальної осколкової ручної гранати РГД-5 з уніфікованим підривником УЗРГМ-2У подальшому вказана особа з метою незаконного збагачення збула бойовий припас, продавши за 1000 грн особі, якій доручено проведення оперативної закупівлі. Після здійснення закупки чоловіка було затримано працівниками поліції.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України обвинуваченому може бути призначене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Петрович 11.08.2022 21:28
Адміністративно -територіальна реформа в Україні вцілому не здивувала. Але дивує реформа прокуратури. У Смілі всим прокурорам не вистачило "портфелів", що їм їх наділили в ще й в Каневі. Якесь не зрозуміле плече логістики. Чи думав хто про громадян?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100