реклама

реклама

Напередодні Всеєвропейського Дня молоді, який відзначається завтра і до святкування якого відтепер долучається Україна, у Смілі відбулося яскраве дійство, в якому взяли участь сотні дітей і молоді на підтримку Збройних Сил України заради нашої спільної Перемоги над російським агресором.

Свято відбулося на території Смілянського центру дитячої та юнацької творчості, що знаходиться у житловому масиві «Богдана». Головним ініціатором і модератором сьогоднішнього свята став колектив молодіжного простору «Всі свої», який очолює Євген Матвєєнко, відома смілянська волонтерка Яна Юрченко та інші активісти. Долучитися до свята забажали місцеві партнери: зокрема, піцерія «Атлантида», «Львівські круасани» та інші — вони щиро частували численних гостей своїми виробами й смаколиками.

298732486_1209730363161653_2947906202941826398_n

Свято було неймовірно радісним, гомінливим. Діяли різноманітні розважальні зони, лунали дзвінкі українські пісні, юні таланти нашого міста пропонували свої книжки, були веселі спортивні змагання.

Але найголовніше: сьогоднішнє свято проводилося не лише заради розваг: воно мало на меті збір коштів на придбання тепловизорів для наших земляків, котрі воюють у складі 158-го батальйону у найгарячіших точках нинішньої страшної війни.

Ніхто не залишився осторонь цієї благодійної акції. Були присутні діти, котрі передали воїнам кошти, котрі вони заробили з продажу того, що виготовили власноруч.

Олександр Слєпцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100