реклама
Sucurity Police

реклама

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 жителям Звенигородського району, які збували психотропні речовини та наркотичні засоби в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

Так, органом досудового розслідування задокументовано факти збуту підозрюваними психотропоної речовини за місцем їхнього проживання.

Під час проведених обшуків у правопорушників виявлено та вилучено  понад 10 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та 15 г розфасованої для збуту психотропної речовини – амфетаміну, а також ваги, пакувальний матеріал та інші предмети, які використовувалися для фасування заборонених речовин з метою їх збуту.

Крім того,  у ході досудового розслідування виявлено вогнепальну зброю: 2 гранати та 56 набоїв, які підозрювані зберігали без передбаченого законом дозволу.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу УСР в Черкаській області ДСР НП України

Довідково: санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100