реклама
Sucurity Police

реклама

Керівники структурних підрозділів Управління Держпраці у Черкаській області Олена Свиридюк, Василь Юрченко та керівник Департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради (далі – ЦНАП) Олег Ткаченко провели нараду з питань узгодження спільних дій щодо інформування суб’єктів господарювання, жителів області та внутрішньо переміщених осіб про зміни у законодавстві, зокрема про порядок отримання дозвільних документів.

Крім того, обговорено подальшу співпрацю установ з метою подолання незадекларованої праці в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!».

В обговоренні актуальних проблем взаємодії взяли участь посадові особи установ.

svyrydyuk-yurchenko-300x216

Під час наради соціальні партнери визначили можливості оприлюднення соціальних постерів кампанії, поширення інфографіки Держпраці з питань надання адміністративних послуг, трудового законодавства, безпеки і гігієни праці, брошур Міжнародної організації праці щодо шляхів запобігання трудового рабства.

Актуальну інформацію з питань трудових відносин під час воєнного стану можна отримувати на офіційному сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100