Управлінню МВС у Черкаській області доручено перевірку фактів фальсифікації в ході призначення голови окружкому по виборчому округу №194. Про це йдеться в листі-відповіді Центральної виборчої комісії на заяву з Черкаського обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Те, що призначення головою комісії Ірини Семешевої за квотою партії «Союз анархістів України» було сфальсифіковане, встановив Черкаський адміністративний суд на засіданні 31 серпня. Тоді розглядалася скарга «Батьківщини» про бездіяльність голови ОВК, яка не провела першого засідання комісії. Як з’ясувалося, Ірина Семешева не давала згоди на головування в комісії і не писала відповідної заяви. Це вона визнала сама на суді. Іншими словами, її призначення було сфальшоване, повідомляє прес-служба обласної організації політичної партії «Фронт змін».

– Хтось за неї написав заяву, використавши паспортні дані, підписався й подав у ЦВК. Тепер міліція перевірятиме факти цієї фальсифікації. Якщо все підтвердиться, не виключено, що порушать кримінальну справа. Адже були факти підробки документів та підробки виборчих документів, – коментує заступник керівника обласного виборчого штабу опозиції Наталія Старікова.

Нагадаємо, що це не перший скандал навколо призначення голови 194-ої ОВК. Після Ірини Семешевої через низку замін керувати комісією по квоті «анархістів» призначили «регіоналку» Ольгу Козько, що теж викликало обурення опозиції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Іван 05.10.2012 13:01
Ось справжня інфа про фальсифікації.
http://www.remarka.net.ua/proekty/vybory/1202-podvijna-gra-v-cherkaskij-oblasti-lidery-opozyciji-pracjujut-na-partiju-regioniv.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Прокурор 04.10.2012 15:34
Дерновий буде строгим, коли перевірятиме. 8) Він дуже не любить фальшувань на виборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100