реклама
Sucurity Police

реклама

Уманською окружною прокуратурою встановлено, що однією з селищних рад Уманського району не вжито заходів для оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку загальноосвітнього навчального закладу площею 4,4 га, вартістю майже 7 млн грн.

978a9fb-246b8c5be94d947686943d99a8036025

Така ситуація створює передумови для зловживань під час розпорядження зазначеною земельною ділянкою та ризики для нормального функціонування закладу, навчального процесу, що може призвести до порушення прав дітей.

Прокуратура звернулася з позовною заявою до суду з вимогою зобов’язати уповноважений орган вжити заходів щодо оформлення правовстановлюючих документів на вказану земельну ділянку.

Судом, у свою чергу, підтримано правову позицію прокурора та задоволено позовні вимоги у повному обсязі.

З метою запобігання неправомірному використанню земельних ділянок закладів для навчання та організації дозвілля дітей органами прокуратури області у серпні поточного року подано ще 4 позовні заяви з вимогами визнати протиправною бездіяльність органів місцевого самоврядування Звенигородського і Черкаського районів та зобов’язати вчинити відповідні дії щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки площею майже 6 га.

На цей час позовні заяви перебувають на розгляді в суді.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100