реклама

реклама

Фігурант в Інтернеті розміщував оголошення щодо оренди житла, а отримавши передплату — зловмисник зникав. Слідчі розслідують кримінальне провадження.

Шахрайську схему організував 25-річний уродженець міста Яготин, Київської області. Чоловік поширював в Інтернеті оголошення про надання в оренду квартир у Черкасах, яких насправді не існувало.

Він просив передплату на картку за перегляд квартири та щойно отримував гроші — блокував номера клієнтів та більше не виходив на зв’язок.

Правоохоронці за номером телефона провели цілий комплекс роботи й встановили, що гаджетом особа користується в місті Києві.

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області спільно з правоохоронцями Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області провели санкціонований обшук у фігуранта й вилучили «GSM» шлюзи, сервери та системні блоки, СІМ – карти різних операторів зв’язку.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до вчинення інших фактів шахрайства.

Слідство триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100