реклама

реклама

Заступниця міського голови Анастасія Чубіна розповіла, що на останньому засіданні виконавчого комітету підтримали рішення про розмір плати за навчання на 2022-2023 навчальний рік та встановлення додаткових пільг за навчання у мистецьких школах Черкас.

305456738_619782949685452_7452762455511576156_n

Отже, для підтримки батьків, які хочуть щоб їх діти продовжили навчання, щомісячна плата у мистецьких школах залишається в такому ж розмірі, як і минулого року.

Також, до переліку пільгових категорій, які звільнені від повної оплати за навчання у мистецьких школах м. Черкаси доповнені:

  • діти з числа внутрішньо переміщених осіб, діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів;
  • діти із сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та із сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України;
  • діти із сімей учасників АТО/ООС та осіб, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

З детальним списком пільгових категорій та необхідними документами, які мають надати до закладу батьки чи опікуни, можна ознайомитись на сайті департаменту освіти та гуманітарної політики: https://bit.ly/3D2Dssy

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100