реклама

реклама

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо необхідності дотримання вимог трудового законодавства, інспектори праці Управління Держпраці спільно із соціальними партнерами у 2022 р. провели інформаційну роботу з понад 319 тис. працівників і роботодавців регіону.

Під час інформаційних відвідувань місць громадського харчування, торгівлі та обслуговування населення фахівці Управління розповіли про ризики неофіційної зайнятості, надали консультації з питань законодавства про працю, роз’яснили трудові права та державні соціальні гарантії.

З 1 липня 2022 року у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» фахівці Управління провели майже 900 відвідувань підприємств, установ та організацій області.

dyzajn-bez-nazvy-3-3-300x219

Посадовці наголосили, що офіційно оформлюючи трудові відносини та сплачуючи податки, роботодавці та працівники роблять свій внесок у підтримку Збройних сил України у такий важкий для країни час.

Також фахівці під час інформаційних відвідувань поширили друковані інформаційні матеріали, розповіли як не стати жертвою примусової праці, роз’яснили її ознаки та надали рекомендації як не потрапити на гачок недобросовісних роботодавців.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Олена 14.09.2022 21:36
Ви спочатку дайте людям робочі місця, а потім будете проводити консультації. ЧЕРКАСИ та область, займають перше місце по безробіттю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100