реклама
Sucurity Police

реклама

index У Смілі чоловік з інвалідністю ніяк не може відключити послугу стаціонарного зв’язку. Згодом з’ясувалося, що така проблема не лише в нього. У рамках скорочення «Укртелеком» закрив відділення в Смілі, у Черкасах зараз також не рекомендують звертатися до відділення напряму. Врешті, чоловік вкрай стурбувався, його заявку вперто переносять з місяця на місяць і він платить досі за телефон. А в "Укртелекомі" вперто направляють абонентів онлайн:

«Для абонентів є різні канали комунікації і  можна звернутися будь-яким зручним  способом.

- гаряча лінія 0800506800, працює цілодобово (дзвінки безкоштовні з мобільних та стаціонарних телефонів)

- форма зворотного зв'язку на офіційному сайті http://ukrtelecom.ua/help//

- сторінка  у соцмережі  https://www.facebook.com/Ukrtelecom/ (у приватні повідомлення).

Вказуйте, будь ласка, ПІБ абонента, номер телефону з кодом населеного пункту  або номер ОР», - інформує пресслужба "Укртелекому".

Всі ці способи смілянин з інвалідністю випробував, і врешті йому пообіцяли відключити телефон до кінця серпня, а тоді надіслали квитанцію про оплату телефонного зв’язку і в вересні, мовляв, перенесли заявку на відключення на 8 вересня.

«Перевірили інформацію стосовно відключення телефону, так була затримка з відпрацюванням заявки (скоріш за все через технічні проблеми в системах). Зробили заявку на коригування нарахувань абонплати за період 31.08-08.09», - пояснюють в "Укртелекомі" після звернення абонента.

Через якийсь період в "Укртелекомі" таки визнають, що продовжили сплату за телефон помилково.

«Телефон вже відключено. Ми тільки коригуємо нарахування за телефон. (01.09-.08.09) Сплачувати за телефон не потрібно! Рахунок був сформований і надісланий автоматично, і туди "потрапила" абонплата за телефон через те, що на момент формування рахунку система ще "бачила", що він не відключений,» – роз’яснюють врешті в "Укртелекомі".

Цікаво, що в «Фейсбуці» користувачі пишуть, що зіткнулися з подібним і навіть мали негативний досвід.

«Ооо, пам'ятаю свої перипетії з відключенням, півроку дзвонила щомісяця. Поки рота добре не відкрила, ніяк до них не могло дійти, що тре закінчувати», - пише Тетяна Дерев’янко.

«Теж за півроку вдалося. Там дна немає», – пише Наталія Кузенна.

«Тільки ходити ногами до них з паперовою заявою з копією та відміткою про прийняття заяви в роботу. Інакше ти так довго будеш гратися. Це совкове кодло, вони не вміють в діджитал вирішення проблем та дистанційно», – пише Oksana Staroverova

«Мені ще й погрожували колекторами», – пише Viktor Krysko

«Тільки письмова заява у двох примірниках в руки у приймальній за їх офіційною адресою. На вашому примірнику дата прийняття заяви, штамп з вхідним номером в журналі реєстрації вхідної кореспонденції! Це тримаєте і бережете - для виконавчої чи суду в разі потреби + вимагаєте в абонвідділі видати виписку зі станом оплат по сьогодні - також з датами і штампом. Це запобіжник, щоб потім нічого не нараховували», - пише Василь Ваньчук

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100