реклама

реклама

За оперативною інформацією Міграційної служби Черкащини, на 06.00 23вересня в м. Умань прибуло вже 19 821 паломник для святкування єврейського нового року – Рош га-Шана.

images

За порушенням міграційних правил стосовно трьох громадян Держави Ізраїль прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

48-річний іноземець та 30-річна іноземка після закінчення строку дії посвідок на тимчасове проживання не покинули територію України у семиденний термін, як цього вимагає законодавство. Вони сплатили штрафи та до 19 жовтня і 28 вересня відповідно зобов’язалися самостійно виїхати з України, адже в іншому разі їм загрожуватиме примусове видворення і заборона в’їзду в Україну.

Ще один 49-річний громадянин Держави Ізраїль прибув в Україну понад рік тому. Іноземець перевищив дозволений строк перебування в Україні, який для громадян Ізраїлю, що користуються безвізовим в’їзду в Україну, становить до 90 діб протягом 180 діб. Він зобов’язався самостійно виїхати з України до 18 жовтня 2022 року.

Додатково, трьом громадянам Держави Ізраїль скоротили строк перебування в Україні.

Зазначимо, що брацлавські хасиди святкуватимуть Рош га-Шану з 25 по 27 вересня. Попри війну прочани прибувають в Україну, щоб відзначити на Черкащині новий рік за юдейським календарем. Навіть виявлені міграційниками порушники міграційного законодавства матимуть змогу відсвяткувати Рош га-Шана в Умані.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100