реклама

реклама

Методичний міст-студію щодо викладання предмета «Захист України» на тему «Національно-патріотичне виховання в контексті вивчення предмета «Захист України» та викликів спричинених збройною агресією росії» провели для освітян області. Зустріч провели черкаський навчально-методичний центр професійно-технічної освіти спільно з Управлінням освіти і науки ОДА.

WhatsApp-Image-2022-10-03-at-15.24.05

В учнівської молоді необхідно формувати життєво необхідні знання, уміння і навички щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системне уявлення про військово-патріотичне виховання як складову національно-патріотичного виховання. На цьому наголосив в.о директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області Тарас Корпань.

Далі на зустрічі презентували основні завдання для викладачів, що здійснюють навчання за програмою «Захист України» та методичні рекомендації щодо викладання предмета в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області у 2022/2023 навчальному році.

Також у рамках онлайн-зустрічі викладачі предмета «Захист України» ДНЗ «Іркліївський професійний аграрний ліцей»,  ДНЗ «Канівське вище професійне училище» та ДНЗ «Уманський професійний аграрний ліцей» презентували уроки вогневої підготовки, поділилися досвідом щодо реалізації інтерактивних технологій, представили власні напрацювання щодо військово-патріотичного виховання молоді в закладі освіти.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 СОЛДАТ 05.10.2022 10:45
Цитую Актуально:
У цьому курсі доцільно давати також основи знань військово-політичної проблематики (воєнні блоки, політика санкцій,...

Для початку було б непогано прибрати з постаментів совіцькі Т-34 і поставити туди західну техніку, яка зараз поставляється в Украіну. :lol: Слідуючий крок - створення підручника з військовоі підготовки виходячи ВИКЛЮЧНО з НАТІВСЬКИХ військових доктрин і методів ведення війни.Усіх викладачів військовоі підготовки, які закінчили совіцькі військові ВУЗи замінити на молодих украінських офіцерів, які пройшли війну.Слідуюче- урок військовоі підготовки повинен бути щоденним замість уроку кацапськоі мови та літератури.Кацапську мову можна вивчати під час уроків військовоі підготовки в тих межах, які дозволяють проводити допити полонених московитів.Головною метою уроків військовоі підготовки повинно бути ЗАОХОЧЕННЯ до служби по контракту а також пошук гідних кандидатів для вступу до військових училищ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Актуально 04.10.2022 18:09
У цьому курсі доцільно давати також основи знань військово-політичної проблематики (воєнні блоки, політика санкцій, міжнародні конвенції, типологія війн і воєнних конфліктів, оборонні потенціали країн світу).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100