реклама

реклама

Представили нову очільницю колективу ДНЗ №50 «Світлофорчик» профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна спільно із заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики–начальницею управління освіти Надією Євчак.

313319186_672220147775065_7599252669513599880_n

Відповідно до наказу департаменту новою завідувачкою призначено Прасол Тетяну Іванівну. Тетяна Іванівна в дошкіллі не нова, до цього часу вона працювала вихователем-методистом у ДНЗ №33 «Супутник», тож має великий досвід роботи та чітке розуміння, як розвивати та покращувати заклад.

«Цей садочок чи не один з найбільших в місті, велика кількість батьків віддають свою малечу саме сюди. А отже на колектив, а зокрема і на завідувачку покладена величезна відповідальність організувати його ефективну і безперебійну роботу в нинішніх екстремальних умовах, забезпечити комфортне і безпечне перебування тут діток. Це не просте завдання, однак знаю, що для наших освітян немає неможливого. Тож бажаю успіхів у подальшій праці», - відзначила Анастасія Чубіна.

В свою чергу Тетяна Іванівна подякувала керівництву за довіру та попросила колектив підтримати її, адже вона має багато креативних ідей, які втілити в життя можна лише дружною командою.

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100