реклама

реклама

У Черкасах голів ОСББ просять не економити на опаленні, бо це може спричинити колапс у енергетичній системі. Про це під час пресконференції заявив директор КП "Черкаситеплокомуненерго" Павло Карась, пише Суспільне.

f4da90ea7cf79aa4

За його словами, через холод у квартирах люди масово вмикають обігрівачі.

Нині надскладна ситуація в електроенергетиці. Я не розумію позицію тих керівників ОСББ, які досі не увімкнули опалення в будинках. Це економія, яка завдає колосальної шкоди всьому місту. Один непідключений будинок бере стільки електричної енергії, як усе вуличне освітлення. Люди не сидять у холоді. Вони вмикають обігрівачі, кондиціонери, споживаючи велику кількість електроенергії. Міська влада дає сьогодні (2 листопада — ред.) останній день будинкам, щоб вони терміново увімкнули опалення. Будинки, які цього не зроблять цього, будуть обмежені в електропостачанні. В нас немає іншого виходу. Все місто не повинно залежати від недолугих дій окремих керівників ОСББ, які буцімто щось економлять", — зазначив він.

На сьогодні "Теплокомуненерго" подає тепло без проблем, зазначив Павло Карась:

"Будинки, які не подали документи на увімкнення опалення, просимо негайно це зробити. Бюджетні установи, які не зробили цього, теж. Ми готові під'єднати його всім. Система працює, можливості подати теплоносій є".

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Клим 02.11.2022 22:57
А у Кам'янці саме цього року затіяли переведенн багатоквартирни х будинків на індивідуальне опалення. При чому вибрали саме електричне. А тим хто бажав встановити газове, принципово відмовляли. Нині наслідки такої новації ще не зрозумілі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Микола 02.11.2022 21:54
А скільки треба електрики, щоб запустити газові котли карася? Мер Дніпра Філатов чітко заявив, що на данному етапі краще не вмикати опалення і не витрачати електроенергію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Не байдужий 02.11.2022 20:30
Опалюватися повинен весь будинок, а не окремі квартири. Централізоване опалення-необхідність для агатоповерхівок , його не дурні придумали, це було досягнення інженерної думки. Зараз переробляють неуки системи опалення будинків, порушують вентиляцією, прикриваючись "eкономією". Повинні контролюватися не лише температура, а й вологість повітря. Північні, кутові, цокольні квартири потерпають від самоуправство ОСББ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Не бадужий 02.11.2022 17:50
Скажіть будь ласка, на магістральній трубі подачі теплоносія до жилих будинків містян, що проходить вздовж КП Челуаш поновили обідрану теплоізоляцію? Чи вона буде і далі обігрівати повітря і бездомних котів?
Це економія теплоізоляції, яка завдає колосальної шкоди всьому місту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Вова 02.11.2022 17:49
Не имеют права отключить свет если отопления закрыто. Экономим и не будем включать дорогооооо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 ЮЗР 02.11.2022 16:36
Куй ты плешивый 8) Накуй мне твоё отопление в +15 На парик бабло клянчишь? За Луначаркой домину с ноля ты с з/п вымахал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Пшонка 02.11.2022 16:11
Карась он як схуд. Теж бідує, вочевидь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100