реклама

реклама

З меншою кількістю відпочивальників, проте з більшим переліком завдань. У такому режимі працюють робітники черкаського комунального підприємства "Благоустрій", зазначив начальник дільниці відділення пляжів Володимир Сухомудренко.

6a97fb61ded48176

Нині комунальники розпочали підготовку місцевих пляжів до зими. Поряд із цим, готують для містян низку оновлень, розповів він Суспільному.

Попри погоду та те, що купальний сезон завершився, відпочивальників лише на Казбетському пляжі щодня до сотні, розповів працівник підприємства Олександр Гасенко. З його слів, роботи нині не поменшало.

"Прибираємо водорості, продуваємо спеціальним агрегатом доріжки, збираємо сміття, лагодимо лави, «грибки», обслуговуємо спортмайданчик", — пояснив він.

Серед відпочивальників — 66-річний черкащанин Віктор Кузнєцов. Чоловік щодня ходить на пляж. Так, пояснив, "заряджається" на весь день:

"Горизонт, об’єм, простір. Чаєчки, лебеді навіть бувають. Мені подобається: завжди чистенько, охайно, зручно – скупався, сів, одягнувся".

Нині черкаські комунальники готують пляжі до зимового періоду. Паралельно розпочинають реконструкцію, зазначив начальник відділення пляжів Володимир Сухомудренко.

"Окремо будемо вирішувати, що робити, по кожному пляжу. В них різна тематика і різне призначення, вони знаходяться у різних місцях", – зазначив він.

Найбільші зміни, додав комунальник, чекають на "Соснівський" та "Дахнівський":

"Зокрема, на Дахнівському пляжі передбачена уже і гриль-зона, і велика стоянка, і пішохідна доріжка з освітленням".

На Соснівському роботи вже розпочали, розповів майстер дільниці пляжів Тимур Баштаєв:

"Трошки додамо пергол, а ті, що вже є, реконструюємо, зробимо більшими, аби людям було комфортніше. Зробимо ще тротуарні доріжки, поставимо роздягальні, душові кабінки. Тобто трошки його розширимо".

Усі роботи, пояснили працівники підприємства, формують, враховуючи побажання містян.

Загалом до перших морозів комунальники планують підготувати до зимового періоду та консервувати шість пляжів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100