реклама

реклама

Міська рада Черкас підтримала пропозицію депутата Нарека Казаряна щодо звіту виконавчого комітету. За це проголосували 28 народних обранців, інформує сайт vikka.ua.

1

Звіти про свою роботу мають надати всі заступники міського голови, які є членами виконкому. Це вони мають зробити на найближчому засіданні сесії Черкаської міської ради.

За словами Нарека Казаряна, в умовах воєнного стану на членів виконкому покладено значно більше повноважень аніж це було в 2020 року. Нова реальність вимагає від членів виконавчого комітету особливих компетенцій, брак яких відчувається і які визнає навіть міський голова Анатолій Бондаренко.

«За майже два роки роботи, виконком жодного разу не звітував перед Черкаською міською радою про свою роботу, хоча в політичній системі координат це є нормальним явищем», – зазначив Нарек Казарян.

Нагадаємо, що заступник міського голови Черкас є членами виконкому. Кожна фракція міської ради має у виконкомі «свого» заступника.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 Юстас 08.11.2022 19:48
Казарян нічого не робе даром :cry Отримав завдання від бондаряна мочити...знаємо кого. А чому б не почати звіти з міського голови????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100