реклама

реклама

Тальнівчанка Анна Драгун вже не вперше звертається до небайдужих людей з проханням допомогти журналісту, випускнику Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, а з 2014-го року й до сьогодні – військовому Віталію Т. Раніше була потреба у придбанні авто – машину купили і передали військовому. Нині постала гостра потреба в купівлі квадрокоптера марки DJI Mavic 3 Fly More Combo, який здатен перебувати в повітрі до 46-ти хвилин та долати відстань у 30 кілометрів. Вартість такого пристрою – 133 тисячі гривень, пишуть «Вісті Черкащини».

standwithukraine-1024x577

За словами військового під час одного з бойових завдань їхнього попереднього знищив ворог. Він наголосив, що дрон – це не примха, далеко не розвага, без нього не обійтися, коли йдеться про війну. Цей пристрій береже життя наших військових та водночас в рази підвищує результати роботи української артилерії.

– Дрон – наші очі, які бачать місця розташування ворожої техніки та живої сили. Цей пристрій допомагає нам коригувати роботу артилерії та нищити окупантів, – каже Віталій Т. – Я вірю в Перемогу і в те, що до неї ми йдемо гуртом, де б і чим не займалися. Квадрокоптер потрібен нам, як кажуть мої побратими, ще вчора, тому ми будемо вдячні, якщо українці допоможуть нам придбати його якнайшвидше. Кожен день – він насправді вирішальний! Кожен, хто стоїть зі мною, готовий йти далі, що б не сталось. Бо за нами – наші люди, наші діти, – наголошує військовий.

Давайте будемо активними та покажемо, на що здатні українці, коли діють гуртом! Маєте в кишені пару гривень? Перерахуйте їх на рахунок Віталія. Навіть якщо це невеличка сума – не вагайтеся: знайдіть найближчий термінал чи допоможіть онлайн. Якщо кожен житель Черкащини, від найменшого до найстаршого, поділиться 10-ма гривнями, сума буде зібрана за лічені години! А це – безцінний час, врятовані та збережені життя молодих українських бійців. Давайте зробимо так, щоб матері діждали своїх синів з передової!

Кошти можна перерахувати на картку «ПриватБанку»: 4731 2196 1806 1679 (Віталій Т.)

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Алекс 12.11.2022 16:36
Прикривають ЗСУ куди збираєте кошти.на дрони?на танки??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100