Юрій Стригун – кандидат у народні депутати по 199 Жашківському виборчому округу від Української Народної партії зняв свою кандидатуру на користь представника Об’єднаної опозиції Анатолія Бондаренка. Про це інформує «Про головне».


– Я вирішив припинити боротьбу, бо усвідомлюю, що побороти нинішній режим можна лише об’єднавши зусилля... Я не хочу аби через роз’єднаність опозиціонерів ми втратили перемогу. На жаль, маю негативний досвід боротьби на виборах до обласної ради восени 2010 року. Тоді в Тальному я посів третє місце. Переміг регіонал Олександр Коротков. Вважаю, що не в останню чергу мій програш стався саме тому, що представники від «Свободи» та «Батьківщини» теж вирішили боротися до кінця, розпорошивши голоси, на користь влади. Я міг би вчинити аналогічно, однак вважаю, що в результаті програла б Україна. Кожен день режиму Януковича віддаляє нас від стандартів демократії і веде до авторитаризму. Закликаю решту представників опозиції на 199 окрузі теж знятися на користь Бондаренка, аби не на словах, а на ділі підтвердити свій патріотизм і любов до України.

Юрій Стригун також закликав представників інших опозиційних партій послідувати його прикладу.

Нагадаємо, що це другий випадок у області, коли мажоритарні кандидати знімаються на користь опозиціонерів. Першими це зробили «нашоукраїнець» Володимир Мамалига та висуванка Королевської Леся Островська по мажоритарному округу № 194. Вони знялись на користь кандидата від Об’єднаної опозиції Миколи Булатецького.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Соня 15.10.2012 20:04
Бондаренко додав черговий нуль :-):-):-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Комуніст 15.10.2012 18:31
Знявся то й нехай. Нащо було виставлятися і людям голову дурити програмою та намаганнями покращити їхнє життя, час забирати? Все таки політика - це не спорт. Я маю на увазі, що вона - справа не благородна і брудненька. То ж і не дивно, що туди самовисуваються та обєднуються в різні "позиції" такі діячі, що близько не стій!, бо покусають. У спорті все по-іншому: навіть останньому марафонцю, що фінішує позад всіх аплодують вболівальники за проявлені ним якості і волю до перемоги. Тому там і останній біжить, а не сходить, бо лідер-Маклауд має залишитися один.Вчились би бариги-політики в справжніх людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Микола 15.10.2012 15:48
Страшно далеки они от народа....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Troubadour 15.10.2012 15:30
Шо за гопники ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Реаліст 15.10.2012 15:04
Таке "об"єднання" неймовірно посилить Бондаренка! Всім капут :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Полишинель 15.10.2012 14:32
Цитую Ирина:
да,ну если Булатецькый достойный кандидат,то уж лучше ПР( шучу)....конечно Жуковская!!



Так Жуковская и есть кандидат от Партии регионов, только глубоко законспирирован ный. Только ненормальный или камикадзе может баллатироваться от Партии бандитов и воров
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ирина 15.10.2012 14:25
да,ну если Булатецькый достойный кандидат,то уж лучше ПР( шучу)....конечно Жуковская!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100