реклама

реклама

Цього разу правоохоронці відправили на фронт бензопилу, акумуляторний шурупокрут та електричний кабель, що просили військові 54 бригади імені гетьмана Івана Мазепи.

Сьогодні підтримка – як матеріальна, так і моральна — дуже необхідна українським військовим. Правоохоронці постійно підтримують зв'язок із військовослужбовцями 54 бригади імені гетьмана Івана Мазепи та питають, що їм потрібно. Однією з нагальних потреб стали бензопила, акумуляторний шурупокрут та електричний кабель. Співробітники відділу поліцейської діяльності №3 міста Христинівки швидко організувалися та купили необхідні речі.

316413613_506467444857882_7807898903455072979_n

“Раніше ми й не розуміли наскільки поліція близька до людей. Втім, друзі пізнаються в біді та проблемах. Тепер ми точно знаємо, що в Христинівці у нас є товариші, які зажди запитають про потреби та дотримаються свого слова. Ми бачимо результат їхньої допомоги — вона завжди вчасна. За що ми щиро вдячні поліцейським”, — каже військовий 54 бригади імені Івана Мазепи Євгеній

“Так ми виявляємо нашу незламність і здатність підставити своє плече один одному в нелегкі часи. Адже кожен із нас розуміє, що працюємо ми на нашу спільну перемогу. Кожен на своєму фронті. В тісній взаємодії та комунікації”, — зазначив начальник відділу Юрій Ковальов.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100