реклама

реклама

Для оформлення паспортів громадянина України підопічним стаціонарних інтернатних закладів для соціального захисту необхідно звернутися до підрозділу Міграційної служби за місцем розташування. Адміністрація Малостаросільського психоневрологічного інтернату звернулася до Смілянського відділу Управління ДМС у Черкаській області, який надає адміністративні послуги жителям Смілянщини, зокрема плідно співпрацює з інтернатними закладами по напряму документування паспортними документами осіб, які там перебувають.

316277308_506930698144918_7183266594502645373_n

Наразі в інтернаті знаходиться близько 120 підопічних, які потребують постійного догляду та лікування. Для отримання соціальних гарантій та виплат їм потрібен паспорт громадянина України. Працівник Смілянського відділу відвідав заклад для проведення тотожності осіб та оформлення 4-м недієздатним громадянам паспортів громадянина України при досягненні 45-ти річного віку.

Міграційна служба підтримує формат доступності надання адміністративних послуг та створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги у міграційній сфері на рівні з іншими. Безбар’єрність стала загальним підходом у документуванні всіх громадян.

Про це повідомляє Міграційна служба Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100