реклама

реклама

Наразі на деокупованій території перебуває зведений загін черкаських правоохоронців й громадяни, яким потрібна підтримка та допомога. Вихідними поліцейські доставили велику партію продовольства до Херсону.

317417126_510020381169255_39534715011039299_n

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

Минулого тижня начальник поліції Звенигородського району обговорив з колективом та місцевими мешканцями можливість здійснення гуманітарної місії та зібрати харчові продукти для передачі їх на Південь України. Вже за день усі небайдужі запустили процес реалізації цього плану. Поліцейські та небайдужі звенигородці зібрали велику партію продовольства: картоплю, цибулю, моркву, буряк, капусту, консерви, олію, цукор, пиріжки та багато іншого.

Відвозив вантаж сам Олег Міщенко, начальник Звенигородського районного відділу поліції та його заступник Віталій Васютін.

“Важливо, що ми мали серйозну підтримку колективу й наших жителів Звенигородського району — це комплексна допомога від кожного небайдужого до тієї біди, що наробила росія на Півдні. Ми передали вантаж людям, яким доводиться жити під обстрілами та нашим колегам, які зараз на деокупованій території забезпечують безпеку”, — каже Олег Міщенко.

Передача продовольчого вантажу супроводжувалась вдячністю звенигородським поліцейським та усім, хто допоміг поповнити харчові запаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100