реклама
Sucurity Police

реклама

За принципової позиції Черкаської окружної прокуратури засуджено до реальної міри покарання  22-річного чоловіка за умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що в одному із сіл на Черкащині група осіб під час комендантської години на проїзній частині вулиці розпивали алкогольні напої та гучно слухали музику. На зауваження чоловіка один із порушників, раніше судимий, наніс потерпілому близько шести ударів кулаками та п’яти ударів ногами в голову, чим спричинив тяжкі тілесні ушкодження.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя  в момент заподіяння, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років та 1 місяць.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100