реклама

реклама

Черкаською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного місцевого жителя, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України - незаконне придбання, зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту та незаконне придбання і зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

978a9fb-246b8c5be94d947686943d99a8036025

За даними слідства зловмисник придбав задля подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб, який зберігав за місцем проживання.

Під час обшуку працівниками поліції у помешканні чоловіка було вилучено майже 450 г канабісу, а також набої до нарізної вогнепальної зброї.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області.

Санкціями зазначених статей Кримінального кодексу України передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100