реклама
Sucurity Police

реклама

Лісівники Черкащини від перших днів повномасштабної війни надають допомогу військовослужбовцям, волонтерам, цивільним. Зокрема, передають паливно-мастильні матеріали, засоби для обігріву, електропостачання, речі першої необхідності,  харчі, автозапчастини, техніку.

2022-12-01_075715

Для  Збройних Сил України вже передано 52 одиниці транспортних засобів, серед яких  вантажівки, легкові автівки, фургони, пікапи, мікроавтобуси.

У 2022 для потреб ЗСУ та обороноздатності держави держлісгоспами Черкащини передано 6150 кубометрів деревини та пиломатеріалів.

Неодноразово були відправлені гуманітарні вантажі лісівникам та їхнім родинам із тих областей, які постраждали від військових дій та російських окупантів – із Запорізької, Донецької, Сумської, Київської, Чернігівської областей. Передавали найнеобхідніше – продукти харчування тривалого зберігання, медикаменти, предмети медичного призначення, непродовольчі побутові товари.

Наразі лісівники активно підтримують Херсонщину – вже передано 60 кубометрів дров`яної деревини та 27 кубометрів дров колотих для однієї з громад.

Держлісгоспи Черкащини працюють в посиленому режимі. Висаджено 7,4 мільйона сіянців деревних порід. Сплачено 560 мільйонів податків і зборів. За власні кошти підприємств оновлюється техніка та автопарк, адже лісівникам Черкащини необхідно своєчасно проводити рейди та здійснювати увесь комплекс лісогосподарських робіт для забезпечення населення дровами паливними, бізнес – деревиною. Для країни лісівники завжди були і будуть надійною підтримкою в обороноздатності.

За інформацією обласного управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100