реклама

реклама

Передавши головування першому заступнику, голова облради сказав не будемо зосереджуватися на кількісних показниках засідань комісій, фракцій, на проведеній роботі. А зосередиться на тих речах, які змінили свідомість з 24 лютого.

«Коли минулого року я звітував тут, в час пандемії, то ми думали, що це найбільші виклики для нас. Та тепер розуміємо, що це були невеликі труднощі. Я дякую всім депутатам, що згуртувалися. У нас не стало політичних переконань, розбіжностей. Ми об’єдналися в одну сім’ю. І кожен робить, щоб перемога була якнайшвидше. Хтось вкладав десятки мільйонів гривень, хтось вкладав свій труд, працю, хтось волонтерив. Разом з тим, час непростий, час тривог ми проводили засідання комісії, сесійних засідань, ми давали ті необхідні рішення, яких потребувало суспільство. Я сьогодні вперше дякую голові військово-цивільної адміністрації, що коли на цю посаду не було черги, ви Ігор Іванович тут з’явилися і стали працювати задля констуруктивної мети», - зазначив Анатолій Підгорний.

1669971458944

У свою чергу депутат Олександр Вельбівець підтримав звіт, та зазначив, що депутати мають збиратися не з п’ятого разу на сесії і комісії, а зразу. Сказав, що депутати мають ще стежити за виконанням ухвалених рішень.

«Анатолій Вікторович, також вам Ігор Іванович, закликаю об’єднатися задля перемоги, але й працювати на область задля життєздатності краю», - сказав Вельбівець.

Проект рішення про звіт голови облради депутати отримали. ЗА проголосували 47 голосів. Рішення ухвалили.

А тоді раптом голова фракції «Черкащани» Олександр Коваленко попросив перерву на десять хвилин. У сесії оголошена перерва…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100