реклама

реклама

Тут будуть облаштовані і навчальні класи, і медпункт, і вбиральні, і дитячі кімнати, й ігрові зони. Також було прийнято рішення обладнати декілька приміщень як класи безпеки.

317631246_8450611455012656_87324631664998282_n

Про це повідомляє заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

«Спільно з фахівцями Управління ДСНС України у Черкаській області оглянули потенційні приміщення та починаємо розробляти модель цих класів.

Плануємо не просто зробити навчальний клас, в якому учням зможуть викладати теорію, як діяти в тих чи інших надзвичайних ситуаціях, як поводитись з потенційно небезпечними предметами, діяти в разі повітряної тривоги, а і плануємо облаштувати приміщення, де можна буде моделювати різні види надзвичайних ситуацій, максимально наближаючи їх до реальних за допомогою різних муляжів, спецефектів, тощо.

Це все дасть можливість на практиці відпрацьовувати алгоритми дій та механізми реагування, запобігання та усунення небезпеки.

Зараз безпека - це основний пріоритет. Наше спільне завдання і влади, і навчальних закладів, і відповідних фахівців навчити молоде покоління правильно і чітко реагувати на ті чи інші небезпеки, надзвичайні ситуації, тощо. Адже ці знання нині без перебільшення можуть врятувати життя як самих дітей, так і їхніх рідних», – ідеться в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Василь 03.12.2022 23:08
Я так розумію, номер школи - це секретна таємниця?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100