реклама
Sucurity Police

реклама

Днями до Головного управління ДПС у Черкаській області завітали студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Студенти

Начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко провів екскурсію в Центрі обслуговування платників, під час якої студенти ознайомились з розташуванням залів та видами послуг які надаються у Центрі обслуговування платників. Він розповів студентам про сучасні нововведення та електронні сервіси ДПС, ознайомив з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам податків, процесом приймання податкової звітності.

Начальник управління персоналу Інна Позднякова ознайомила студентів з пріоритетними напрямками роботи податкової служби, з особливостями процедури призначення на посади  державної служби на період дії воєнного стану.

Також вона звернула увагу, що в рамках укладеного Меморандуму про співпрацю між Державною податковою службою України та Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького студенти мають можливість проходження виробничої практики.

Ознайомила з Програмою проведення адаптації новопризначених державних службовців, яка розроблена з метою підвищення іміджу ДПС, як привабливого роботодавця, особливо для молоді, яка вперше призначається на посади державної служби.

Головний державний інспектор сектору інформаційної взаємодії Тетяна Несіна ознайомила студентів з історією музею податкової служби Черкащини та Студією запису вебінарів «Допомога платнику».

Також податківці акцентували увагу студентів на те, що оподаткування, крім обов’язку сплати податків, передбачає реалізацію права платників податку на доходи фізичних осіб на податкову знижку, зокрема права на податкову знижку за навчання.

Екскурсія пройшла у дружній атмосфері. Є впевненість, що подібні зустрічі допоможуть встановити цілісний зв'язок між усвідомленням значимості податків та обов’язковим виконанням громадського обов’язку.

За інформацією Головного управління ДПС у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100