реклама Делікат

Валерій Черняк готується передати керівництво обласною лікарнею своєму заступнику Олександру Дуднику

Валерій Черняк готується передати керівництво обласною лікарнею своєму заступнику Олександру Дуднику

Планується, що посаду головного лікарня Черкаської обласної лікарні займе нині заступник головлікаря Олександр Дудник. Про це 17 листопада на прес-конференції повідомив ще головний лікар цієї лікарні і вже голова обласної ради Валерій Черняк.

Нагадаємо, що цього ж дня проходила сесія обласної ради, де пана Валерія обрали новим головою облради. Відповідно, навантажений новими обов’язками, Черняк змушений полишити керівну посаду, яку він обіймав в лікарні. Валерій Черняк зізнався, що йому шкода покидати посаду головного лікаря.

– Я багато років працював в обласній лікарні. Коли я ще був травматологом і заввідділенням, то у нас було одне з найкращих відділень. Також за останні роки зроблено надзвичайно багато в обласній лікарні. Все це зроблено моєю командою, у якій є достойні люди. Вони можуть продовжити ці традиції, – сказав Валерій Черняк. – Планується, що посаду головного лікарня займе Олександр Дудник. Займе достойно.

Також новообраний голова обласної ради повідомив, що на новій посаді займеться насамперед питанням реформування галузі охорони здоровя.

– У депутатському корпусі в нас 21 депутат-медик. Тож є з ким активно працювати над цим питанням, – сказав Валерій Черняк.

Нагадаємо, що заступник головного лікаря Черкаської обласної лікарні Олександр Миколайович Дудник, якого, очевидно, делегують на посаду керівника лікарні, балотувався від Партії регіонів у депутати обласної ради по одномандатному мажоритарному округу Звенигородського району, але програв екс-губернатору Олександру Черевку. Останній балотувався по цьому ж округу до облради від «Нашої України».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100