реклама

реклама

У Черкасах на автобусних маршрутах № 4, 5, 7 та 22 тимчасово працюватимуть інші перевізники. Вони готові покращувати якість перевезення пасажирів та впроваджувати безготівкову оплату за проїзд. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради.

1588679748-452

13 грудня виконавчий комітет розірвав договори на перевезення пасажирів із перевізниками, які обслуговували маршрути автобусів №4, 5, 7, та 22. Останній день їхньої роботи на цих маршрутах – 18 грудня.

З наступного тижня, згідно з рішенням виконавчого комітету, новим перевізником на маршруті №4 буде ПП «Медіт Сервіс», на маршрутах №5, 7 і 22 – ДП ЧАРЗ-АВТО.

Договір з ними укладуть терміном на 3 місяці. За цей час департамент житлово-комунального комплексу повинен провести новий конкурс та визначити  переможців.

«Нові перевізники, з якими укладуть тимчасові договори, готові виконувати зобов’язання з покращення пасажирських перевезень у місті та впроваджувати безготівкову плату за проїзд», – сказав в.о. департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко.

«Міська влада Черкас продовжує працювати над втіленням транспортної реформи, яка дозволить відчути містянам зміни на краще. Впровадження електронного квитка, покращення руху транспорту та якість обслуговування пасажирів – це складові комфортного сервісу в нашому місті», – прокоментував Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє пресслужба ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Василь 17.12.2022 13:36
Ага, і залишать ці старі чадні "Богдани" з чорним шлейфом диму! Тут потрібно автопарк міняти, а не тасувати металобрухт!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Олег 16.12.2022 18:34
Так чарз авто фигня полная ещё хуже елит транс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ЮЗР 15.12.2022 21:56
ЧП СКУНИЦА будет плакать за 4 и 5 маршрутом ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100