реклама

реклама

Днями в приміщенні Черкаської районної державної адміністрації відбулась робоча зустріч з аграріями Черкаського району. Участь в заході від податкової служби Черкащини взяв начальник управління податкових ризиків Олег Супрун.

Зустріч з аграріями

Подальший розвиток агропромислового комплексу, вирішення проблемних питань – актуальні теми, які обговорили за участі заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Турченяка, першого заступника голови Черкаської районної державної адміністрації Романа Хоменка, голови Черкаської районної ради Олександра Василенка, спільно із аграріями Черкаського району.

Зокрема, не оминули і розгляду питань щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Олег Супрун звернув увагу на дотримання порядку подання Таблиць даних та пояснень до них з метою подальшого упередження зупинки реєстрації податкових накладних платників реального сектору економіки.

Зустріч з аграріями_1

Також наголосив, що у Головному управлінні ДПС у Черкаській області працюють телефони «гарячих ліній» з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунку коригування в ЄРПН.

Тільки плідна співпраця та відкритий діалог органів влади та сільгоспвиробників є запорукою стабільної продовольчої ситуації.

Пресслужба  Головного управління ДПС у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100