Учні та педагоги загальноосвітньої школи № 2 м. Чигирин провели акцію «Залиш по собі згадку – посади дерево». Ініціатором акції стала директор навчального закладу Раїса Захарченко.

У заході взяли участь працівники районного лісового господарства, комунального підприємства «Благоустрій» і жителі житлового масиву.

Усього висадили до трьох сотень різних дерев: акацій, беріз, кленів та червоних дубів, повідомляють у секторі з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю апарату Чигиринської РДА.

Підтримали цю благородну справу і представники районної влади. По декілька саджанців висадили перший заступник голови райдержадміністрації Василь Лисий, керівник секретаріату районної ради Віталій Синяков, заступник керівника апарату РДА Аліна Плахотна та начальник управління економіки Олена Яковенко.

– За народною мудрістю, вважається, що недарма прожив життя той, хто посадив дерево, побудував дім і виростив сина. Посадивши сьогодні цей ліс, ви залишите по собі пам’ять на багато років. І якщо дерево посаджене від душі, з добрими намірами, то воно обов’язково прийметься, виросте і дасть щедрі плоди, – підкреслив важливість проведеної акції перший заступник голови РДА Василь Лисий.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Новый Гость 19.10.2012 09:40
Может они и в Черкассах поработают?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100