реклама

реклама

27 грудня в Черкасах відбувся 5-й обласний молитовний сніданок. На заході зібралися представники виконавчої влади,  депутати обласної та міської ради, представники громадських організацій, освіти, військові, волонтери, підприємці, капелани  та священнослужителі. Організатори сніданку -Черкаська обласна Рада Християнських церков та ГО Рух Реформації за участі християнських церков міста.

"Єднання людей з різних сфер суспільного життя надзвичайно важливе. Коли ми збираємося разом і просимо Бога благословити Україну - це дає нам натхнення в підбадьоренні одне одного та формуванні спільної цілі",- зазначив координатор молитовних сніданків в Черкасах, голова ГО "Рух Реформації" Валерій Бєляєв.

Під час заходу пластуни передали всім присутнім Вифлеємський вогонь.А також  присутні разом зі священнослужителями молилися за Божий оберіг для військових, волонтерів, медиків, та всіх, хто відвойовує нашу свободу. Окремо звернулися до Бога з проханням  перемоги України у війні.

DSC01325

“Бог нам допомагає, а якщо з нами Бог, то ми переможемо в цій війні. І ми вдячні Йому, що не дивлячись на цю навалу, ми можемо зібратися разом для спільного духовного дійства",- зазначив Митрополит Черкаський та Чигиринський ПЦУ  Владика Іоан.

Про те, що такі заходи важливі, зазначив заступник начальника  ЧОВА Олександр Шамрай: “Сьогоднішній сніданок надихає продовжувати молитися за нашу долю, за Україну, за наше світле майбутнє ”

Міський голова Анатолій Бондаренко також доєднався до заходу. Він зазначив, що вважає себе віруючою людиною, та знає, що молитва має силу: "Такі об'єднуючі заходи дуже потрібні зараз, в буремний період, який переживає наша країна, адже вони зближують. Люди обмінюються думками, моляться за Україну і роблять усе можливе для перемоги".

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Гриша 27.12.2022 16:37
У нашого народу досить своїх багатовікових традицій. Чомусь стало модно мавпувати чужі звичаї, мабуть декому здається, що так ми станемо більш цивілізованими :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100