реклама

реклама

Тимчасово вільні кошти бюджету Черкаської міської територіальної громади розмістять на депозиті і придбають за них військові облігації. Фінансову установу сьогодні визначили на засіданнях конкурсної комісії.

До її складу увійшли представники департаментів фінансової політики, економіки та розвитку, голова бюджетної комісії Черкаської міської ради Георгій Гладкий, представники Управління Державної казначейської служби України. Запрошували також представників банківських установ, які подали документи для участі у конкурсі.

Спочатку відбувся конкурс щодо визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету шляхом придбання державних цінних паперів (військових облігацій). Як зазначила директор департаменту фінансової політики Тетяна Харенко, потенційний обсяг коштів для розміщення до 300 млн грн. на термін до 7 місяців. За результатами конкурсу та поданими пропозиціями обрали переможцем АТ «Державний експортно-імпортний банк України».

322871306_489567503085192_7491395955716304867_n

Потім відбувся конкурс щодо визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету територіальної громади на депозитному (вкладному) рахунку. Члени комісії ретельно розглянули пропозиції, подані банками і обрали ту установу, яка запропонувала найвигідніші умови.

У конкурсі перемогу також отримав АТ «Державний експортно-імпортний банк України». Тут планується розмістити 100 млн грн. тимчасово вільних коштів під 12,5% річних.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Алекс 01.01.2023 18:50
Вільні кошти?це депутатам не влазить в кармани?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100