До черкаської муніципальної інспекції постійно надходять скарги від мешканців про те, що їхні сусіди влаштовують у своєму дворі справжню помийницю. Тягнуть з усіх усюд різний хлам, дошки, ганчір`я і інші «корисні» речі із сміттєвих баків, пише у своєму блозі директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець.

Провулок Кривий. Секонд-хенд, новий завоз.

Провулок Кривий. Секонд-хенд, новий завоз.

Так, 17 жовтня на черговому засіданні адміністративної комісії виконкому було оштрафовано на 340 гривень мешканця з провулку Кривий, де запахи з його подвір`я тривалий час не дають дихати сусідам. На своєму подвір`ї чоловік облаштував справжній секонд-хенд, розміри якого - вражаючі. Після візиту наших інспекторів спільно із дільничним мешканець вивіз три вантажних автомобілі різного хламу, іще стільки ж – в процесі вивезення.

Аналогічний випадок – на розі вулиць Фрунзе-Леніна. Двір будинку завалений дошками, картоном, сміттям і різним непотребом. Як повідомили сусіди, власника будинку ніколи в очі не бачили. Нашим інспекторам довелось почергувати і зранку, і пізно ввечері, перш ніж вдалось «зловити на гарячому» господаря будинку – чоловік заходив у двір, тягнучи за собою шлейф із дошок і картону.


Було складено протокол. Громадянин пообіцяв звернутись до своїх родичів, щоб ті вивезли йому з двору весь скарб. Вивезення заплановано на початок листопада.

Характерно, що всі власники захламлених дворів з вигляду абсолютно адекватні люди – все розуміють, зі всім погоджуються і навіть на вимогу інспекторів позбавляються від смітників, знесених власними руками. Проте, на жаль, з часом історія повторюється знову.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Не троньте дядю! 19.10.2012 11:59
Главная власть- у пакращувачив,ме стная- у вольных от мозга демиков, а тут еще и конец света на носу...Умудренный жизненным опытом мужик просто адекватно реагировал на вызовы времени :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100