реклама

реклама

Подія відбулася 30 грудня. У заході взяли участь заступник начальника відділу протидії кіберзлочинам Андрій Тютенко та тимчасово виконуючий обов’язки директора Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. Відтепер сторони взаємодіятимуть з питань протидії кіберзлочинності в Україні та у працевлаштуванні здобувачів вищої освіти даного закладу.

Меморандум про співпрацю було укладено між Департаментом кіберполіції та Черкаським державним бізнес-коледжом, на базі якого проводиться навчання студентів за напрямком «комп’ютерна інженерія».

323556544_539278888136429_6724184983529630719_n

Підписання меморандуму дає змогу студентам бізнес-коледжу проходити навчальну практику в підрозділі кіберполіції та можливість подальшого працевлаштування. В свою чергу представники кіберполіції будуть залучатися до навчальних лекцій, проводити роз’яснювальну роботу з кібербезпеки та безпечного використання інтернет мережі.

Все це сприятиме підвищенню практичних навичок студентів з реагування на інциденти у сфері кібербезпеки, кібероборони та кіберзахисту, та дозволить в подальшому долучитися до лав кіберполіції України.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100