реклама Делікат

Восьмеро голів райдержадміністрацій Черкащини змагатимуться за крісло голів районних рад. Про це повідомив 17 листопада на прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Губернатор "благословляє" вісьмох голів РДА керувати районними радами

Губернатор "благословляє" вісьмох голів РДА керувати районними радами

– Це ті голови, які виявили бажання іти і обиратися головами районних рад. Скільки їх набереться, будемо дивитися, – сказав губернатор.

Вже відома перша вакантна посада – голови Кам’янської райдержадміністрації.

– Звільняти на сьогодні є підстави тільки одного голову райдержадміністрації – Миколу Солошенка (Кам'янська РДА). Йому виповнилося у понеділок 60 років, і ми не будемо продовжувати термін його перебування на цій посаді. Це вже точно. А те, що стосується інших, то після обрання голів райрад будемо дивитися і підводити підсумки. Всі поки на місцях і працюють.

Нагадаємо, що після сесії обласної ради, яка відбулася 17 листопада, очікується проведення сесій районних рад у всіх районах.

– Спершу будуть обиратися голови районних рад. А потім ми будемо дивитися на те, хто може бути головою райдержадміністрації, – сказав Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Бывалый 18.11.2010 14:07
І серед них В.Мельничук, який загнав на мясо людей які лежать до сих пір травмовані. А пан Мельничук залишаеться у владі. То деж справедливість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100