Між кандидатами від влади мером Сміли Вадимом Решетняком і Віктором Тимошенко проходить неабияка виборча «війна». Про це в інтерв'ю «Главкому» повідомив кандидат в депутати від «Свободи» в 198-у окрузі на Черкащині, колишній заступник київського мера Леоніда Черновецкого Сергій Рудик.

«Судячи по тій «чорнусі», якою вони обливають один одного останнім часом, вони воюють по-справжньому. Я не розумію, як після такої зливи бруду можна подавати один одному руки. Решетняку згадують, мовляв, він двічі був судимим. Якісь темні факти з його біографії піднімаються. Мало не до зґвалтувань доходить. Я намагаюся цього не читати, проте мені приносять все, що знаходять. Я два місяці в Сміле живу у друга Ігоря з «Нашої України», який нашій команді з трьох людей безкоштовно надав притулок. Він політично активний чоловік, періодично приносить всю пресу. Тому передивляюся час від часу. І там видається газета в якій на восьми колонках Решетняк мочить Тимошенко, а потім на вісім колонок Тимошенко обливає брудом Решетняка. Логіка така, що нібито першим почав мочити Тимошенко, місяць Решетняк мовчав, а тепер пішов двосторонній бій, - розповів «свободовец».

За його словами, за обома кандидатами стоять впливові люди з Партії регіонів, і за конфліктами кандидатів криються бізнес-інтереси.

«Є інформація, що сталося наступне. Тимошенка нібито підтримував Клюєв, з ним той і домовлявся. Зараз Клюєв став секретарем РНБО і впливу на ситуацію в регіонах має мало. Відповідно, на губернатора області Тулуба Андрій Петрович вплинути не може. Також розповідають, що в Тулуба і Тимошенко перетнулися інтереси відносно Косарського спиртзаводу. Це державна монополія, проте там сиділа людина Тимошенко. У Тулуба були інші погляди на керівництво. Через це і зчепилися», - вважає Рудик.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Любопытный 19.10.2012 20:52
Интересно, а Тулуб свои личные интересы хоть Януковичу уступит ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Черновецкий 19.10.2012 17:35
Серега, чо ты поперся в ту Смелу? Зачем оно тебе надо? Ты от жадности скоро лопнешь! При мне все тянул и тянул "домой". Земля в Киеве - гектарами! Квартиры! Машины! Дорогие побрякушки и т.д. Сколько человеку надо? Едь к себе на вилу в Монако и живи спокойно. Будем друг к другу в гости ходить, а то устроил спектакль - украинские вышиванки, национальные идеи, живу на квартире у Игоря! Кстати, это не тот Игорь у которого ты кокосы брал? Тогда все понятно! Ты опять балуешься! Короче давай к шефу на море! Жду! Звони! Не пропадай! С приветом Леонид Михайлович!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100