реклама

реклама

У Городищі зловмисник вкрав генератор з-під магазину на очах у продавців. Випадок стався напередодні Нового року. Зловмисник схопив техніку, поклав до автівки і разом зі спільником втік.

Bez-miann-y-1

Момент крадіжки потрапив на камеру спостереження. Власниця магазину Лариса Гаврильченко в коментарі для Про все розповіла, що застерегла продавців наздоганяти злодія.

"На вулиці в нас невелика добудова і там стоїть товар, - розповідає Гаврильченко. - У вікно нам все видно там. Цього дня один з них прийшов купити гумове кільце. Пізніше повернувся, щоб замінити наче. Постояв, подивився. Хлопці саме товар розбирали. Тим часом зловмисник схопив генератор і втік. Ми сказали продавцям, аби не гналися за ним, бо зараз такий час, що це небезпечно. Викликали одразу поліцію".

Завдяки відео з камер вдалося дізнатися номер автівки та зафільмувати обличчя крадія.

"На другий день їх вже й затримали, - продовжує жінка. - Вони не місцеві. Один з них таксист зі Сміли. Інший - його зять. Не знаю, чи їх хтось навів, чи привозили когось саме в Городище. Там декілька генераторів стояло: один працював саме, а два були на продаж. Він такий важкий, що хлопці назад удвох його тягнули. А той сам. Не знаю, як у нього скільки сили вистачило".

Генератор вже повернули власникам. Він коштує 25 тисяч гривень.

У пресслужбі поліції Черкащини підтверджують, що особу зловмисника вже встановили. Проте поки не розповідають, де він наразі перебуває та чи вручили йому підозру.


реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Шульц 10.01.2023 19:58
У віськовий час злодіям і мародерам розстріл. А а таким здоровим дебілам окопи рити на передовій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Алекс 10.01.2023 12:49
Долбогородищані н
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100