реклама

реклама

«По-космічному» розпочався рік у ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР. Днями у дитячому закладі відбувся конкурс «Космічні фантазії», який об’єднав талановитих вихованців відділу декоративно-прикладної творчості.

4

Творча дітвора Центру, віком від 8 до 16 років, представила на конкурс пів сотні виробів у номінаціях: «декоративно-ужиткове мистецтво» (бісероплетіння, м’яка іграшка, квілінг, торцювання) та «образотворче мистецтво» (живопис, графіка). Кожна дитяча робота – неповторна за своїм задумом, композиційним вирішенням та колористичною гамою; яскрава, світла, акуратна, із позитивною енергетикою, адже у їхнє створення гуртківці вклали максимум зусиль.

2

Конкурс проводиться з метою розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків; відтворення уявлення про Космос засобами мистецтва; підтримки та розвитку образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

11

12 кращих конкурсних експонатів візьмуть участь в обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», який відбудеться у комунальному закладі «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100