реклама

реклама

Соломія Сакун, Вікторія Завезиступ, Кіра Шуст та Ірина Забудько, вихованки Багатопрофільного молодіжного центру, – переможниці та призерки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір».

1

«Бабусина скриня» Іри зайняла І-ше місце у номінації «сучасні дизайнерські вироби», набір для прикрас «Подружжя» Віки та Кіри – ІІ-ге місце у номінації «предмети вжитку», а «Помічниця» Соломії визнана найкращою у номінації «предмети вжитку» та візьме участь у Конкурсі на  всеукраїнському рівні в Києві.

4

На обласний етап Конкурсу було надіслано 180 творчих експонатів юних учасників із закладів загальної середньої та позашкільної освіти з різних куточків Черкащини. Мистецький захід організований з метою співпраці та обміну досвідом між осередками дитячої творчості, культурно-освітніх установ; виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва.

3

Вітаємо талановитих дівчат та їхніх керівниць Ганну Величко, Анжелу Коваленко з черговою перемогою і зичимо нових здобутків!

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100