реклама Делікат

Соратник губернатора і бронзовий призер змагань за крісло міського голови Черкас Євген Влізло і надалі працюватиме головою Черкаської райдержадміністрації. Про це він розповів «Прочерку» учора, 17 листопада.

Євген Влізло: "А оскільки я не зайняв крісло мера, то продовжуватиму очолювати Черкаський район..."

Євген Влізло: "А оскільки я не зайняв крісло мера, то продовжуватиму очолювати Черкаський район..."

Коментар з приводу подальшого політичного життя Євгена Мироновича і взагалі щодо виборчих перегонів ми спробували взяти у нього під час перерви у засіданні сесії обласної ради. Голова Черкаської РДА був не дуже багатослівним.

– Так, перед виборами на посаду міського голови Черкас я написав заяву на звільнення з посади голови райдержадміністрації. Але її не підписали. А оскільки я не зайняв крісло мера, то продовжуватиму очолювати Черкаський район, – розповів «Прочерку» Євген Влізло.

Нагадаємо, що на виборах мера Черкас Влізло зайняв третє місце. Після виборів і від політиків, і від спостерігачів доводилося чути різні думки з приводу такого результату. Більшість виловлюються, мовляв, як для нової черкащанам людини, то це досить непоганий результат. Мабуть, такі висловлювання переконали у цьому і самого Влізла.

– Я задоволений, що є розуміння людей ситуації. Задоволений, що люди сприйняли мене не просто як кандидата, а як керівника, менеджера. Тому я зайняв третє місце. Так, я не зайняв перше місце, але всі ті прохання з якими до мене зверталися жителі міста у ході виборчої кампанії, спробую виконати як депутат міськради, – розповів Євген Влізло.

– Кажуть, регіонали пропонують вашу кандидатуру на посаду першого заступника мера Одарича.

– Ну, це вже як міська партійна конференція вирішить. Якщо мене висунуть на цю посаду, тоді можна буде говорити.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100