реклама

реклама

Сьогодні в Україні відзначають день Меланії, або Щедрий вечір. З колядками, щедрівками й обрядовими різдвяними піснями до Черкаської міської ради завітали вихованці народної вокальної студії «Беліссімо» Черкаської спеціалізованої школи №20 та жіночий вокальний гурт «Буднітай» міського будинку культури імені Кулика.

IMG_7699_1

Дитяча вокальна студія «Беліссімо» діє більше 20 років. Колектив має звання «Народного художнього» і підтверджує його постійними перемогами у всеукраїнських і міжнародних конкурсах.

15 років діє і жіночий вокальний гурт «Буднітай» МБК ім. Кулика, популяризуючи українську народну пісню.

IMG_7781

«Різдвяні дні особливі, адже несуть тепло, радість єднання, очікування нового кожному з нас. Тому ми співаємо в ці дні з особливим настроєм, відчуваючи, наскільки народна творчість потрібна людям: вони дякують і часто підспівують нам, – розповідає керівник жіночого вокального гурту «Буднітай» МБК ім. Кулика Марина Хомик.А цьогоріч ми робимо ще й благодійні різдвяні концерти, де збираємо кошти на допомогу Збройним Силам України. Принагідно запрошуємо всіх охочих 17 січня, у вівторок, на 17.30 в міський будинок культури ім.І.Кулика на концерт нашого колективу, де лунатимуть різдвяні піснеспіви».

Наприкінці члени виконавчого комітету підтримали усіх щедрувальників оплесками та подарунками.

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100